Akhisar Özel Doğuş Hastanesi, Akhisar yerel basını çalışanları ile sağlık protokolü imzaladı.

Özel Doğuş Hastanesi açıldığı günden bu yana birçok yeniliğe imza atarken şimdide basın emekçilerine yönelik sağlık protokolü imzalayarak yerel basının yanında olduğunu gösterdi.

Özel Doğuş Hastanesiyle yapılan sözleşmede, Yerel Medya çalışanları ve birinci derece yakınları Özel Doğuş Hastanesinin sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanacak.

Akhisar Özel Doğuş Hastanesi Halkla İlişkiler Departmanı Sorumluları basının Akhisar halkı için ne kadar önemli olduğunu dile getirirlerken, Akhisar olarak basın emekçilere sahip çıkılması gerektiğini vurguladılar. Sağlık hizmetlerinde yapacakları birçok yenilikle Akhisar halkına hizmet etmeye devam edeceklerine değinirlerken, sağlıkta güvenin tek adresi olmak için çok çalışacaklarına söylediler.

Özel Doğuş Hastanesi, 7000 m2 kapalı alanı, 83 yatak, 3 Ameliyathane, 2 Genel Yoğun Bakım,1 Koroner Yoğun Bakım, 1 Yenidoğan Yoğun Bakım, 10 poliklinik ve acil servisiyle Akhisar’a hizmet etmeye devam ediyor. Yeni eklenecek polikliniklerle de hizmetlerini arttırmayı hedefliyor.