Yaklaşan yaz ayına  kırışıklıklardan arınmış bir cilt ve selülitlerden arınmış ve incelmiş bir vücut ile girmeye ve ne dersiniz?  
Amerika'da en iyi vücut şekillendirme cihazı ödüllü EXILIS®  ELİTE teknolojisi  Özel Akhisar Hastanesi Kozmetik Dermatoloji Ünitesinde  hizmetinizde. 

Günümüzde bu amaç ile pek çok yöntem kullanılmakta ancak yeni nesil EXILIS®  ELİTE sistemi son teknoloji ürünü olması ve etkinliği ile benzerlerinden ayrılmaktadır . EXILIS®   ELİTE  hedeflenen yağ birikimlerinin azaltılması ve cilt sıkılaştırılması için odaklanmış radyofrekans enerjisi , en gelişmiş ultrasound ve krio soğutma sistemlerini bir arada bulundurmaktadır. FDA ( Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi ) onaylı bir sistemdir , uygun hastalarda kullanıldığında son derece güvenlidir ve herhangi bir yan etkisi yoktur. Konforlu ve acısız bir uygulamadır. İnvaziv yağ aldırma (liposuction )  tekniklerinde tedavi öncesinde ve sonrasında da tamamlayıcı olarak kullanılabilir. Uygulama özellikle  orta seviye  yağ birikimine sahip ve lipoplasti için uygun olmayan hastalarda kullanılabilir. 

Patentli EXILIS®   ELİTE teknolojisi, ultrasonun mekanik etkisi ve cilt soğutma ile birlikte, dokuyu kontrollü ısıtmayı sağlayan radyofrekanstan faydalanır. Arttırılmış Radyofrekans (RF) ısısı lipolizi (yağ yıkımı) mükemmel şekilde tetikler. Ultrason enerjisi ise yağ hücrelerinin duvarlarındaki geçirgenliği arttırarak sıvılaşan hücre içeriklerinin lenfatik sisteme geçişini kolaylaştırır. Yağ hücrelerinin içeriği üç ana maddeye ayrışır:su, gliserol ve yağ asitleri. Su ve gliserol lenfatik sistem tarafından emilir ve boşaltım sistemine aktarılır. Yağ asitleri ise karaciğerde işlenir ve RF ısısı sayesinde hızlanan metabolizma ile enerjiye dönüştürülür. Sonuçta hedef bölgede ,incelme, sıkılaşma ve lifting etkisi oluşmuş olur.  Yerleşik termometre doku sıcaklığını sürekli olarak kontrol etmeye gerek duymadan homojen bir biçimde enerji dağılımı sağlar.  EXILIS®  ELİTE tam olarak derin yağ tabakalarını hedeflerken, bu sırada yüzeydeki temaslı soğutucu cilt sıcaklığını düzenler ve sağlıklı cilt yapılarını korur Kırışıklık azaltma ve cilt gençleştirme üzerine etkisi kollajen dokuya (deri altı bağ dokusu) yöneliktir. Kollajen dolum teknolojisi ile hasarlı kollajen sarmallarının yapısı ısı enerjisinden etkilenir ve çözülme süreci başlar. Doğal iyileşme süreci ile yeni kollajen bağları üretimi için hücreler uyarılır. Cilt yeniden yeni kollajen ile dolar.

 EXILIS® ELİTE uygulaması; genel anestezi gerektirmeyen bir işlemdir. Tedavi sıklığı ve seansları vücut bölgesine ve kozmetik soruna bağlı olarak değişmektedir. Genelde vücut sıkılaştırmada 7-10 gün ara ile  ile 6-8 seans, cilt gençleştirmede 7 gün ara ile 4 seans tedavi uygulanır. 

Uygulamanın başlıca kullanım alanları

Yüz kırışıklıkları

Gıdı bölgesi sarkmaları

Yüzde sarkmalar 

Kol içindeki gevşeme, fazlalık ve sarkmalar

Karın, göbek ve yanlardaki yağ birikimleri

Mide, karın ve alt karın fazlalıkları

Sırtta oluşan sarkmalar ve yağ fazlalıkları

Popo sıkılaştırma, kaldırma ve toparlama

Basen ve iç bacakta şekillendirme

Arka bacaklar, yağ birikimleri lan selülitli bölgeler

Ön ve iç bacaklarda elastikiyet kaybına bağlı olulan sarkma, yağ fazlalıkları ve dalgalanmalar