Akhisar Genç İş Adamları Derneği yönetim kurulu üyeleri küçük yaşından beri Lösemi ile  mücadele eden Duygu Hasancık'ı eşleriyle beraber evinde ziyaret ettiler. 

Nisan ayının ilk haftası, Türkiye'de Kanserle Savaş Haftası olarak kabul edilmiştir. Her yıl   1-7 Nisan Ulusal  Kanser Haftasında, ülkemiz açısından önemi giderek artan kanser hastalığına karşı bilgilendirme, bilinçlendirme ve farkındalık kazandırma amaçlanmaktadır.

Kanser, dünyada ve ülkemizde ölüm sıralamasında kalp ve damar hastalıklarından sonra ikinci sırada gelen önemli bir toplum sağlığı problemidir. Bu oran her geçen gün artmakta, 2015 yılında kanserden ölümlerin tüm ölümler içerisinde ilk sıraya çıkacağı öngörülmektedir.

2011 yılında Birleşmiş Milletler Genel Kurulu kanseri de içerecek şekilde, bulaşıcı olmayan hastalıkları gündemine almış ve 200'e yakın ülkenin temsilciliklerinin katılımı ile Dünya'nın kanserle mücadelede yapması gereken eylemler konuşulmuştur. Bu açıdan önümüzdeki yıllarda kanserle mücadelede önemli gelişmeler yaşanacaktır. Küresel düzeyde her yıl 12 milyondan fazla insanın kanser olduğu günümüzde kanserle mücadele sadece ülkelerin değil aynı zamanda bireylerinde sorumluluğudur.

Bizde AKGİAD ailesi olarak farkındalık adına güzel kızımız Duygu'ya moral verebilmek için ziyaretine geldik. AKGİAD ailesi olarak Duygu'nun ve ailesinin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmesini istedik. Bizler buradan herkesi FARKINDA olmaya davet ediyoruz ve Duygu'ya acil şifalar diliyoruz.