Akhisarpress.com - Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Abdurrahman Yılmaz, 4 Mayısta Yapılacak olan seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında Otel Tütün’de düzenlenen yemeğe 8. Grup (Galericiler) ve 4. Grup (Ayakkabıcılar, Mobilya ve Tekstilciler) katıldı.


Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkan Adayı Abdurrahman Yılmaz, konuşmasına her zaman ki gibi birlik ve beraberlik sloganı olan “Tek Başına Değil Hep Birlikte” diyerek başladı.


Seçimi kazanmaları durumunda Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasında ilk yapacakları işin kurumsal kimlik çalışması olacağını belirten Yılmaz; “Türkiye’de birçok Ticaret ve Sanayi Odasının amacına hizmet etmiyor, bizler seçildiğimiz takdirde ATSO’nun bir tek kuruşuna bile dokunmayacağız. Üyelerimizi 4 yılda bir değil, 3, 6 ay gibi süreler içinde sık sık ziyaret ederek, onların ihtiyaçları doğrultusunda hareket edeceğiz. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası kime hizmet ettiğini bilecek.”


Telefonumuz 24 Saat Açık


Kamuoyunda bir takım spekülasyonların yayıldığına dikkat çeken Yılmaz; “Abdurrahman Yılmaz’a kim ulaşabilir, İsmail Keskinoğlu’na kim ulaşabilir gibi bir takım spekülasyonlar duyuyoruz. Bizler Akhisar’ı sevdiğimiz için buraya yatırım yapıyoruz. Telefonlarımız herkese 7 gün 24 saat açık. Kimse merak etmesin. Zaten ulaşılamazsak bu iş yürümez.” diye konuştu.


Tütün Otel’de düzenlenen yemeğe Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası 8. Grupta bulunan Galericiler ve 4. Grupta bulunan Ayakkabıcılar, Mobilyacılar ve Tekstilciler katıldı. Yemeğe katılan üyelere daha sonra Abdurrahman Yılmaz ve ekibinin taahhütleri bulunan dokümanlar takdim edildi.