Akhisarpress.com

 

Akhisar’da 17 Temmuz tarihinden bu yana görev yapan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan Adalet ve Kalkınma Partisi Ak Parti ilçe teşkilatını İade-i ziyarette bulundu.


Ziyarette kendisini İlçe Yönetimi kapıda karşıladı. Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit konuşmasına "Partimizi ziyarette bulunmanızdan dolayı teşekkür ederim. Akhisar da göreve başladığınız şu kısa zaman içinde halkla iç içe olup selamlaşma ve kaynaşmanız dikkat çekiyor. Bu sizin görevinize duyduğunuz önemi göstermektedir. İlçe başkanı olarak çalışmalarınızı hem duyuyor hem de basından takip ediyorum, Akhisar halkının içinde olup onlara verdiğiniz güven zaman içinde size mutlaka iyi neticelerle geri dönecektir" dedi.


Akhisar Emniyet Müdürü Mehmet Turhan'da "Biz gerekeni gerektiği gibi yapıyoruz. Ben çalışmayı seven birisiyim, bizim işimizde mesai saati diye bir kural yoktur. Bütün arkadaşlarımla birlikte vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için çalışıyoruz. Vatandaşımız artık 155'e  güven duyduğunu söyleyebilirim. Göreve başladığımdan bugüne dek 155'i arayıp bilgilendiren çok sayıda telefon almaktayız. Bununla beraber yanlış bilgi verme, önemsiz konularla ilgili meşgul etme sayısı da azaldı. "dedi. Ziyaret programında Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Şemsi Okur ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.