Akhisar’ın Atatürk Mahallesindeki yol kapatma eyleminde Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ile CHP Manisa Milletvekili ve Adayı Özgür Özel arasında gerginlik yaşandı. 

Yaşanan gerginliğin ardından tekrar mahalleliyle bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri; “Bu yolların bize geçmesinin süresi bir ay oldu. Muhtarımızla görüştük ardından hemen buraya geldik. Burada Özgür Özel Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayıdır. 

Özgür Özel Çok Meraklıydı Büyükşehir Belediye Başkanı Olsaydı

Madem bu yollar için çok meraklıydı Büyükşehir belediye başkanı olsaydı. Ben burada size Cengiz Ergün sözü veriyorum. Burada yağmur suyu kanalları var ızgaraları yok. Bunun süreci konusunda net bir bilgi veremiyorum. Çünkü ne kadar yerde yağmur suyu ızgarası yok bunu bilmiyoruz. Biz bununla ilgili yazışmalarımızı yapıyoruz. 

Özgür Özel’in Gücü Yetiyorsa Yapsın

Özgür bey madem milletvekili buyursun yapsın gücü yetiyorsa, su kanallarını sorunu çözsün. Onun işi değil, çözüm noktası değil ben bunu halka anlatmanızı istiyorum. Biz burayı yapacağız ve ben buraya Cengiz başkanı getireceğim” dedi.