Akhisar süt ürünleri çalışanlarından Mehmet Açıkgöz ve Şehir Pastanesi çalışanlarından Zühre Açıkgöz’ün oğlu ile Gördes Akpınar Mahallesinden Güllü – Hidayet Salur’un kızı Vestel çalışanlarından Fatma ve Osman Açıkgöz  04 Nisan Cumartesi günü Gördes Akpınar Mahallesinde kına geceleri 05 Nisan 15 Pazar günü  hem Gördes Akpınar da hem Akhisar Cumhuriyet mahallesinde muhteşem bir düğün ile dünya evine girdiler.

05. Nisan Pazar günü Akhisar Cumhuriyet Mahallesinde ki düğün evine Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı(MHP) başkan vekili Haluk Ereceli, başkan yardımcısı Halil Öksüz, İlçe sekreteri İbrahim Sarısakal, yöneticiler  Kemalettin Karagür, Tanju Tosun, Recai Bakek, Serdar Durmuş ve Süleyman Bakek katıldılar.  MHP Akhisar İlçe Teşkilatını Başkan Yardımcısı Osman Çelik, düğün sahibi Mehmet Açıkgöz, Çoruk  Muhtarı Metin Akarsu çevre mahalle muhtarları ve halk karşıladı.

Düğünde Akhisar Şehir Pastanesi sahibi Özkan Kantarcıoğlu, Şehir Pastanesi çalışanları, Akhisar esnafları, çevre mahalle muhtarları ve eski muhtarların çoğunlukta olduğu dikkat çekti.

Çay ikramı ve öğle yemeğine muteakiben konvoy halinde Gördes Akpınar mahallesine gelin almaya gidildi. Gördes Akpınar mahallesinde Akpınar Mahalle muhtarı, Akpınar Mahalle halkı ve gençleri gelin almaya gelen konvoyu sıcak bir şekilde karşıladılar. Akpınar Mahalle gençlerinden Emrah Özdemir ve ekibi Akhisar düğün konvoyuna son derece saygılı ve sempatik davranarak, hep beraber oyunlar oynayarak, güle oynaya gelin hanımı gelin arabasına bindirerek teslim ettiler.