Akhisar Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Galip Kocaman ile İlçe Tarım Müdürü Ahmet Kılıç Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ATSO) ziyaret etti.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu ve Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Murat Tınazlı’nın hazır bulundukları ziyarette Akhisar ile ilgili güncel konular konuşuldu. Ziyarette köylerde hasat mevsiminde özellikle yük ve yolcu taşımacılığında yaşanan sıkıntılar değerlendirildi. Bu konuda bilgiler veren Yüzbaşı Kocaman vatandaşlara ellerinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştıklarını ancak belirlenmiş olan kanunların da dışında hareket edemeyeceklerini herkesin sorumluluğunu bilerek hareket etmesi gerektiğini belirtti. İlçe Tarım Müdürü Kılıç da köylerde yük yada yolcu taşıyan üreticilerin sorumluluklarını unutmamaları gerektiğini söyledi. 
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdayıoğlu; tarım ürünleri hasat zamanlarında özellikle köylerde taşımacılık ile ilgili sıkıntılar yaşandığını, Covid-19 salgınından dolayı yolcu taşıyanların çok daha fazla kurallara uyması gerektiğini, bu konuda herkesin üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirmesinin lazım geldiğini belirtip çalışmalarından ve nazik ziyaretlerinden dolayı ziyaretçilerine teşekkür etti.