Akhisarpress.com - 4 Mayıs’ta yapılacak olan Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine hazırlanan mevcut başkan M.Ali Erdayıoğlu ve ekibi siyasi parti ziyaretlerine devam ediyor.

İlk olarak Ak Pati ve CHP’yi ziyaret eden Erdayıoğlu dün akşamda Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

İlçe Başkanı Ali Çavdar ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Erdayıoğlu yaptığı konuşmada seçimi kazanacaklarını yineledi.

Ziyarette ilk konuşmayı MHP İlçe Başkanı Ali Çavdar yaptı. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın Akhisar’daki en büyük ve en güçlü Sivil Toplum Örgütü olduğunu dile getiren Başkan Çavdar mevcut yönetimden de memnun olduklarını belirtti.

Çavdar’dan Erdayıoğlu’na Açık Destek

“ Diğer Adaylar Darılmasın Ancak Şu anki yönetim üzerine düşen görevi laiki ile yerine getiriyor” diyerek sözlerine başlayan Çavdar, konuşmasının devamında “ Mehmet Erdayıoğlu ile göreve geldiği günden bu yana iç içe ve beraber çalıştık.. Tabiî ki sizlerin önünde bir seçim var.. Ancak biz Mehmet Ali Erdayıoğlu’nun Akhisar’ımızı temsil noktasında çok iyi bir şekilde temsil ettiğini bilmekteyiz. Bundan 12 yıl önce Hükümetin kualisyon döneminde Mehmet bey ve ekibi ile organize sanayi bölgesinde ve Akhisar Devlet Hastanesinin yapım aşamasında beraber çok sayıda işler başardık. Bundan sonraki süreçte de Akhisar’la ilgili yapılacak olan her türlü gelişmede faydalı olacağına ben şahsen inanıyorum. Belki siyaseten ben,m bu sözleri kullanmama diğer aday arkadaşlarımız tarafından yanlış yorumlanabilir. Ancak bende bugüne kadar doğru bildiğimi hiçbir şeyi sakınmadım. Yaptıklarımız anlatıyorum anlatmaya da devam edeceğim. Akhisar gibi bir ilçenin Ankara’da temsil edilme noktasında bu kadar iyi temsil eden bir başkanımız var. Bundan sonra da temsil edeceğine inanıyorum. Bu neden ile hepinize tekrar hayırlısı olmasını diliyorum” dedi.

Biz Bu Seçimi Farkla Kazanacağız

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Ali Erdayıoğlu ise konuşmasında Ticaret Odası olarak Akhisar için ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını belirtti. Mevcut başkan konuşmasına seçimi kazanacaklarını beyan ederek başladı. “ Hepinizin bildiği üzere ben 3 dönemdir Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın yönetim Kurulu başkanlığını yaptım. Bu dönemde adaylığımı koyuyorum. Sizinde fark ettiğiniz gibi ekibimizi yeniledik, mesleğinde başarıyı yakalamış genç ve dinamik arkadaşlarımızı aramıza aldık.. Şunu da belirtiyim biz bu seçimi farkla kazanacağız” dedi.

Bize Bir Çok Yerden Destek Var

Bu kadar İddialı konuşmasının nedeni de açıklayan Erdayıoğlu, “ Hiç beklemediğimiz ve ummadığımız yerlerden bile bizlere destek yağıyor. Bu durum bizim işimizi iyi yaptığımızı hatta bu ekiple daha da iyi yapacağımızı gösteriyor.” Şeklinde ifadelerde bulundu.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası’ndan kesinlikle hiçbir rant elde etmediğini amacının sadece hizmet olduğuna vurgu yapan Başkan Adayı Erdayıoğlu, “ Benim Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası harici üç tane görevim var. 1. si Organize Sanayi Üst Kurulu üyesiyim. Yani Türkiye’de 11 kişiden biriyim.. 2. si Türkiye’de 1.5 Milyon üyesi bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetiminde ki 27 Kişiden biriyim.. 3.sü de Türkiye Kuyumculuk Sanayi Sektör Meclisi, Ben Bu meclisin İkinci Başkanıyım. Birinci Başkanı İmam Altınbaş, İkinci Başkanı ise benim..” dedi.

Her İki Aday İle de Görüştüm Aldığım Cevaplar Beni Şaşırttı

Seçim öncesi her iki aday ile de görüştüğünü dile getiren Mehmet Ali Erdayıoğlu, “ Burada yürüyen bir iş var. Niçin bu yola çıktınız bizden daha mı iyi yapacaksınız sorularının cevabını öğrenmek için her iki aday ile de görüştüm. Aldığım cevplar açıkçası beni şaşırttı. Birinin cevabı “bana yukardan sen başkan olacaksın dediler, bende aday oldum” şeklindeyken, ikincisinin cevabı ise, “sadece başkan olmak istiyorum” oldu. Ben hala söylüyorum. Bizden daha iyi yapacakları kabiliyetleri varsa, ekipleri varsa, yürekleri varsa ben bırakırım” diyerek konuşmasını sonlandırdı.