Cumhurbaşkanı Yönetmeni ve Yazar Okan Özbay’ın konuk olduğu söyleşide “İnsan Derdinin Peşinden Koşmalı mı?, İnsanın Hayatta Asıl Meselesi Nedir?” gibi konular konuşuldu.

Akhisar Müftülüğü tarafından organize edilen ve Akhisar Diyanet Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen söyleşi Akhisar Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu’nun açış konuşmasıyla başladı.

Müftü Türkmenoğlu: “ Tüm katılımcılarımıza hayırlı akşamlar diliyorum. Değerli konuğumuz Okan Bey’e hoş geldiniz diyorum. Bu akşam güzel bir mekandayız, burası Akhisar Diyanet Gençlik Merkezi olarak yeni açıldı. Akhisarlı gençlerin ve kendi genç hissedenlerin mekanı oldu. Her birimizin derdi olan gençlik, aile ve kaybetmeye yüz tutmuş mefhumları tekrar geri kazanabileceğimiz çalışmalar yapacağımız bir mekan. Bu akşam değerli Okan Özbay beyefendi gençlik merkezimizin misafiri kendisine tekrar hoş safa geldiniz diyorum. Allah muhabbetimizi çoğaltsın, programdan istifade edebilmeyi nasip eylesin.” diye konuştu.

Yoğun bir katılımın olduğu söyleşiye katılanlara bilgi ve birikimlerine dair önemli anekdotlar aktaran Özbay: “Konu gün ve gelecek meselesi. İyilerin, hakkaniyeti arayanların yarınlarla daha fazla ilgilenmesi gerekiyor artık. Elbette geçmişe takılıp kalanlar her zaman daha fazla olur. Oysa cesurlar geleceği düşünür ve konuşur. Biz kendi içimizde geçmişi konuşmadık mı? Elbette konuştuk. Ama asıl konu; istikbal.” dedi.

Program, İlçe Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu’nun çiçek takdiminin ardından Yazar ve Yönetmen Okan Özbay’ın katılımcılara kitap imzalamasıyla sona erdi.