Aksiyon Dergisi’nin Akhisarlı yazarı Zafer Özcan ve Sema Özcan çiftinin ikizleri Emir ve Eren’in, Sakarkaya Köyü’nde gerçekleşen sünnet düğünü, İstanbul ve Egeli iş adamlarını buluşturdu.


Akhisar Kaymakamı Kamil Köten ve Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi’nin de hazır bulunduğu sünnet düğününe, Rodi Mood ve Graniser Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Fetin Kazancı, Alfemo Mobilya Yönetim Kurulu üyesi Ramazan Davulcuoğlu, Sesli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hazim Sesli, Denizli Güneş Viol AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Levent Güleryüz, Akhisarlı iş adamları Hayrettin ve Sait Yalçın, İsmail Trakyalı, Hüseyin Ölmez, Berat Eren ve Osman Akkuş da katıldı.


Hilaliye Eğitim Kurumları hocalarından Ahmet Şen ve fasıl heyetinin okuduğu mevlit ve ilahilerle renklenen sünnet merasiminde, misafirlere yöreye özgü yemeklerden keşkek ikram edildi. Bu özel günde Zafer Özcan’ı meslektaşları da yalnız bırakmadı. Zaman Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Vahit Yazgan, Zaman Gazetesi Ekonomi editörü Turhan Bozkurt, Aksiyon Dergisi Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı Selahattin Karakış, Aksiyon dergisi editörü Mehmet Özdemir, Zaman Gazetesi Ekonomi Editör Yardımcısı Harun Çümen ve Amerika’da mesleğine devam eden Akhisarlı gazeteci Onur Kaya da programa katılanlar arasında yer aldı. Sünnet düğünü takı merasimi ve çocukların fayton turu ile sona erdi.