Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ilçe ziyaretlerine Köprübaşı ile devam etti. İlçedeki İtfaiye Hizmet Binası, Borlu Düğün Salonu ve Avukat Özcan Akçiçek Parkı’nda incelemelerde bulunan Başkan Ergün, “Önümüzdeki hizmet dönemimizde Manisa’nın 17 ilçesine eşit hizmet kazandırabilmek için tüm belediye birimlerimizle bu doğrultuda çalışıyoruz” dedi.

Her fırsatta bir ilçeye ziyaret ederek yapılacak hizmetleri yerinde tespit eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün bu çerçevede Köprübaşı’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Ergün’e, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü ve Köprübaşı Koordinatörü Ali Ertem de eşlik etti. İlçede ilk olarak İtfaiye Hizmet Binası’nda incelemelerde bulunan Başkan Ergün, personelle tek tek tokalaştı, sohbet etti. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ali Gül’den, itfaiye biriminin ilçedeki yapılanmaları ve çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Ergün, itfaiye personelini özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti. 

İlçeye Çocuk Kültür ve Sanat merkezi

İtfaiye Hizmet Binası’nın ardından Başkan Ergün ilçedeki incelemelerine Avukat Özcan Akçiçek Parkı ile devam etti. Burada yapılan incelemelerde, parka çocuk kültür ve sanat merkezi kazandırabileceğini belirten Başkan Ergün, “İlçedeki yapılacak merkezin ardından 5-13 yaş aralığındaki çocuklarımız burada müzik, halk oyunları ve resim gibi pek çok branşta eğitim alabilecekler” dedi. 

Büyükşehir birimlerini inceledi

Büyükşehir Belediyesi’ne devri yapılan Borlu Mahallesi’ndeki düğün salonunda da incelemelerde bulunan Başkan Ergün, düğün salonunun altında bulunan deponun yeniden düzenlenerek Borlu Mahallesi’nde bulunan İtfaiye Hizmet Binasının yenileneceğini dile getirdi. Başkan Ergün ilçede son olarak, Borlu Parkı’nda incelemelerde bulundu.