Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine (TOBB) bağlı Oda ve Borsalar organ seçimleri bu yılın Ekim ve Kasım ayları arasında yapılacağı açıklandı.

Konuyla ilgili Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Akhisar'da yerel bir gazeteye verilen ilanla seçimin 2017 Ekim ve Kasım ayı arasında seçimin yapılacağı duyuruldu. 

Gazetedeki ilanda; "Sayın üyelerimiz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı Oda ve Borsalar organ seçimleri Ekim/2017 ayında başlayıp en geç Kasım/2017 ayı sonunda bitirilecektir. Üyelerimizin yapılacak organ seçimlerinde seçme ve seçilebilme listelerinde yer alabilmeleri, Kayıtlarımızdaki firma bilgilerinin doğru ve tam olması ile mümkün olabilecektir. 
Faal vergi (Gelir-Kurumlar) mükellefi olmayan, askıda bulunan üyelerimiz ile Tasfiye halindeki şirket ve kooperatifler seçim listesinde yer alamayacak ve oy kullanamayacaklardır. Oda Üyelerimizin Odamızdaki firma bilgileri konusunda mutabakat sağlamak üzere en geç 31 Temmuz 2017 günü mesai bitimine kadar Odamıza müracaat etmeleri gerekmektedir. Bu tarihe kadar Odamıza müracaat etmeyen üyelerimiz Odamız kayıtlarındaki bilgileri kabul etmiş sayılacaktır."
denildi.

Kasım ayı sonuna kadar yapılması beklenen Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası seçimine mevcut başkan Abdurrahman Yılmaz ve geçtiğimiz seçimde aday olan Erol Boşnak aday olduklarını açıklamıştı.
  







Abdurrahman Yılmaz


Erol Boşnak