Özel Akhisar Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl ve Kurumsal Pazarlama Yetkilisi Buket İsalar, Akhisar Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası’nı ziyaret etti. Hastane ekibini oda başkanı Ruşen Üren karşıladı.

Yapılan sağlık protokolü ile ilgili konuşan Akhisar Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası başkanı Ruşen Üren, “Özel Akhisar Hastanesi ile zaten önceki yıllarda da anlaşmamız vardı. Biz aldığımız hizmetlerden memnun olduğumuz için anlaşmamızı yenilemiş bulunmaktayız. En basitinden Manyetik Rezonans (MR) gibi ciddi çözümler bile Özel Akhisar Hastanesi’nde aynı gün içinde çözülüyor. Biz, üyelerimizin ve yönetim kurulumuzun da olumlu görüşlerine istinaden bu anlaşmayı tekrar yapmış bulunmaktayız. İnşallah hayırlı olur.” ifadelerini kullandı.

Halkla İlişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl da, “Yeterli uzman kadromuz ve ekipmanlarımızla zaten kalitesini ispat etmiş bir kurumuz. Bizim gayemiz hastalarımızın memnuniyeti ve onlara kusursuz hizmet vermeye çalışmaktır. Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası,  geçmiş dönemlerde hizmetlerimizden memnun kalması sebebiyle bu protokolü yenilemek istemesi  bizleri onure etmiş ve doğru yolda olduğumuzu göstermiştir.” dedi.

Akhisar Haber, Press Haber