Akhisar’da faaliyet gösteren futbol dernekleri birlik mesajı vererek, Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri’yi makamında ziyaret etti. 

Akhisar’da Faaliyet gösteren TURFAD Türkiye Futbol Adamları Derneği Akhisar Şube Başkanı Hüsnü Kahraman,1970 Akigo Taraftarlar Derneği Başkanı Vedat Helvacıoğlu,Akhisar spor Adamları Derneği Başkanı İbrahim Macana, Akhisar Spor Taraftarları Derneği Başkanı Nihat Uz, Akhisar Masterler Spor Derneğn den Bekir Gülfidan Birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri'yi makamında ziyaret etti.

Ziyaret programında Konuşan Kendilerini kabul eden TURFAD Türkiye Futbol Adamları 

Derneği Akhisar Şube Başkanı Hüsnü Kahraman, bizleri kabul ettiğinizden dolayı ve teşekkür ediyoruz öncelikle Bizler Akhisar ve Spor için buradayız her çalışmamızda birlik beraberlik içinde olacaktır. Hiç şüphesiz Sporun ve Sporcunun Yanında her zaman olan Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün e buradan Duyarlı olduğundan dolayı teşekkür etmek istiyorum.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri de Akhisar ilçemize hizmet veren Güzide Spor Derneklerimizle bir arada olmaktan mutluluk duydum Her biriniz yaptığınız faaliyetlerde Akhisar’ımızı en iyi şekilde temsil ettiğinizi biliyor ve takdir ediyorum. Bugün burada olmanızın anlamı ve değeri çok büyüktür.

Karşılıklı fikir alışveriş sonrası ziyaret sona erdi.