Akhisar Özel Eminbey Koleji ve Körfez Dershanesi Öğrencileri SBS İlçe Birincisi Ahmet Kocataş ve İlçe Dördüncüsü Ömer Faruk Özen, Müdür ve öğretmenleri ile Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasını (ATSO) ziyaret etti. Ziyarete giden başarılı  öğrencileri öğretmenleri ve idarecilerini, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu ve yönetim kurulun üyeleri karşıladı.

            

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu;” başarılı olan öğrencilerimizi öncelikle Akhisar’da dereceye girerek, Manisa ilinde ve Türkiye, Akhisar’ın adını duyurdukları için kendilerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.  Öğrencilerimizin bu başarısı Akhisar’ımızın da başarı oluyor ve eğitimde de çıtasını yükseltiyor. Tabi bu başarıda öğretmenlerimizin de payı çok büyük onlara da çok teşekkür ediyorum” dedi.


Daha sonra ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, başarılı öğrencilere hediyelerini vererek tebrik etti.


Ziyaretine ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Başkan yardımcıları Erol Boşnak, Ali Özgen, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Altaş, Salim Rodoplu, Bülent Birel, Tan  Tuğrultekin, Özel Eminbey Koleji Müdürü Harun Çınar, Körfez Dershanesi Müdürü Cengi Beyaz ve başarılı öğrenciler Ahmet Kocataş, Ömer Faruk Özen katıldı.