Akhisar’da ikinci Mahalle Konağı Hacıishak Mahallesi’nde hizmete açıldı. Mahalle Konağının açılışına Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdür Vekili Cafer Tetik, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Akif Şenyürek, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve birçok vatandaş katıldı.

İkinci Mahalle Konağı hakkında bilgi veren Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı; “Burada sosyal ve kültürel etkinlikler yapılabileceği gibi öğrencilerin çalışabileceği derslikler ve sınıflar bulunmaktadır. Böyle bir hizmeti mahallemize kazandırmanın mutluluğunu yaşamaktayız. İlk etapta 80 öğrenci kayıt yaptırdı. Bu sayı, ileriki dönemlerde giderek artacak. Akhisar Beledisi olarak bu tür fiziki alanların yapımına devam edip sivil toplum kuruluşlarımız aracılığıyla halkımızın ve çocuklarımızın hizmetine sunacağız." şeklinde konuştu.” Dedi.

Öte yandan Mahalle Konağında Hamle Eğitim Gönüllüleri Derneği (HEGDER) tarafından açılan okuma salonu ile ilgili bilgi veren HEGDER Başkanı Hakan Özkan; “"Amacımız, çocuklarımıza okul dışında rahat ders çalışabilecekleri ortamlar hazırlamak, boş vakitlerini değerlendirmelerine yardımcı olmak ve geleceğe umutla bakabilmelerini sağlamaktır. Genç nesle sahip çıkarak, halkımızı bilinçlendirerek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmenin gayreti içinde olacağız. Bu vesileyle projemizde her türlü desteği veren Belediye Başkanımız Salih Hızlı'ya, başkan yardımcılarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Kaymakam Köten de, "Belediyemiz ve HEGDER'in biraraya gelerek oluşturdukları sinerjiyle yapılan okuma salonu, gençlerimize ve çocuklarımız açısından çok güzel gelişmelere sebep olacaktır. Akhisar Belediyesi'ne, HEGDER'e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.