Akhisar Beyoba Mahallesi yolu üzeri (Sarılar Çiftliği mevkii) köprü üzerinde trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre bugün sabah 07.00 sıralarında Akhisar – Beyoba yolu Sarılar Çiftliği mevkiinde bulunan köprüden uçuruma uçmuş bir motosiklet vatandaşlar tarafından görüldü. Motosikletin aşağısında bir şahsın hareketsizce durduğunu gören vatandaşlar durumu hemen jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ve 112 acil servis ekipleri cesedin 31 yaşındaki Yusuf Canlı’ya ait olduğu belirledi.

Motosiklet ile köprüdeki virajı alamayarak uçuruma yuvarlanan plakasız motosiklet sürücüsü Yusuf Canlı’nın (31) motosiklet tamircisi olduğu ve geçtiğimiz günlerde Sazoba Mahallesinde işyeri açtığı öğrenildi. Gece geç saatlerde işyerini kapattıktan sonra plakasız motosiklet ile Akhisar’daki evine dönerken aşırı sürat yüzünden kaza yaptığı öğrenildi.

ELİNDE TELEFON BULUNUYORDU

Olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekipleri yaralı olabileceğini düşünülen Yusuf Canlı’ya müdahale yaptı. Bu sırada elinde telefon olduğu muhtemelen yaralandıktan sonra yakınlarını aramaya çalıştığı ancak başarılı olamadığı düşünülüyor. Gece hangi saatte kaza yaptığı bilinmeyen Canlı’nın cenazesi olay yeri inceleme ve Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.