Tuncay Bilen ve çalışma arkadaşlarının tek liste seçimli olağanüstü genel kurula tüm oyları alan Tuncay Bilen ve çalışma arkadaşları Akhisar sevgi Çocukları Derneğinin yeni yönetimini oluşturdu.

Genel kurulunda Divan Başkanlığına Hasan Kirazoğlu, başkan yardımcılığına Hüsnü Erer,  katip üyeliklere Filiz Biçerer, Fatma Düzgünsıvacı seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra mevcut Başkan Semih Gürmen yönetim faaliyet raporunu, Dernek Gelir Gider ve bilançoyu Can Arslan, Denetim raporunu ve tahmini bütçeyi Hüsnü Erer okudu. 
Yönetim kurulunun ibrasından sonra seçime geçildi. Seçimde tüm oyları alarak seçilen Tuncay Bilen ve çalışma arkadaşları Semih Gürmen, Mustafa Bayraktar, Doğan Ensevri, Ali Velestin, Güven Göçen, Hüsnü Erer, Denetim kuruluna Lütfü Solhan, Can Arslan ve Engin Sezer seçildi.

Seçime tek liste ile giren ve tüm oyları alarak Akhisar Sevgi Çocukları Derneğinin yeni başkanı olan Tuncay Bilen teşekkür konuşması yaptı. Tuncay Bilen;" Hep beraber güzel günlere, daha da iyiye koşabilmek için bu görevi aldık. İnanıyorum ki bu derneğin kurulduğu günlerdeki zor şartlarını yaşayanlardan birileriyiz. Bu özel çocuklarımıza Akhisar’daki en iyi hizmeti sunmanın onurunu yaşamak istiyoruz" dedi.