Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Erdayıoğlu ve Ekibi Akhisar Organize Sanayi Bölgesindeki işletmeleri ziyaret etti.


Erdayıoğlu yaptığı ziyaretlerde ‘- Şuan Akhisar OSB’nin Türkiye’nin en gözde OSB’leri arasında yer aldığına değindi.


OSB’nin yeni yatırımcıların arazi taleplerine cevap veremez hale geldiğini, artık bu alanın kendilerine yetmediğini belirterek OSB’nin genişlemesi konusunda çalışmalarında başladığını söyledi.


Aynı zamanda OSBÜK(Organize Sanayi Bölgesi Üst Kuruluşu) Yönetim Kurulu üyesi olan Erdayıoğlu her yönetim kurulu toplantısında OSB’nin gelişmesiyle ilgili konuyu dile getirdiğini, OSBÜK’ün de Akhisar OSB’ni yakından takip ettiğini gelişmeye son derece müsait olan bir OSB’ne sahip olduklarını söyledi.


Alanımızı genişletmeye çalışırken mevcut sorunlarımızı da görmemezlikten gelemeyiz. Tamamlanması gereken birçok eksiğimiz var. Bu eksiklerimizi her geçen gün tamamlıyoruz. Ancak bazı işler dışardan göründüğü gibi çokta kolay olmuyor. Sabır ve büyük emek istiyor. İşletmelerimizin de katkı ve sabırlarıyla bu eksiklerimizin hepsini çözeceğiz;’ dedi.


İşletmeciler de Erdayıoğlu ve ekibinin ziyaretlerinden son derece memnun kaldıklarını ve yapılan çalışmaları takip edip gelişmelerin farkında olduklarını dile getirdiler.