Gece saat 01.30’da Menemen istikametinden Manisa merkeze doğru hız yaptıkları iddia edilen iki araçtan biri yolun bitimindeki Nurettin Akdeniz’in oturduğu eve çaptı.
Çarpmasın etkisiyle deprem olduğunu sanan ev sahipleri ve çocukları kendini zor dışarı attı. Kazada aslen Balıkesirli olan ve Akhisar Novada Avm’de bir gözlük firmasında müdür olarak çalışan Nihat Eryılmaz ve yanında bulunan Halil Şafak, İsmail Çetin hayatını kaybetti.

Dışarıdaki kazayı gören ev sahipleri tam bir şok yaşadı. Evlerine çarpan aracın içinde üç kişinin öldüğünü fark etti. Bu olay üzerine hemen polise haber veren ev sahipleri, olayın şokunu atlatamadı.

Kazanın meydana geldiği 5048 sokaktaki Nurettin Akdeniz’in komşuları ve yakınları ise Muhtar Yılmaz gibi tepkilerini dile getirerek, yolun kapatılması veya başka yerden verilmesini istedi. Kazanın yaşandığı evinin önüne gelen Nihat Eryılmaz, Halil Şafak ve İsmail Çetin’in eşi ve yakınları sinir krizler geçirdi.

Olay yeri inceleme ve trafik ekipleri ise yolda ölçümler yaparak kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Ölen 3 kişinin cenazesi ise İzmir’e Adli Tıp’a gönderildi. Kaza yapan araç ise kaza mahallinden çekildi. Kazanın şokunu atlatamayan Nurettin Akdeniz ve yakınları ise kaza nedeniyle hem içi hem dışı hasar gören evlerine girmeye korkuyor.