Akhisar Lokantacılar, Tatlıcılar ve Köfteciler Odası Başkanı Pınar Gören ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ahmet Kayalı İş Hanı önünde Aşure etkinliği düzenledi.

Lokantacılar Odası Başkanı Pınar Gören;" Muharrem ayının girmesiyle her yıl olduğu gibi bu yılda geleneksel olan aşure etkiliğimizi Ahmet Kayalı İş Hanı önünde düzenledik. Aşure etkinliğimize katılan tüm eş ve dostlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Lokantacılar, Tatlıcılar ve Köfteciler Odası aşure etkinliğine Akhisar Kaymakamı Sabit KayaBelediye başkan yardımcısı Tuncay Engin, Madeni  Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Ersöz, OSB Müdürü Mete Demir, İlçe Tarım Müdürü Ahmet Kılıç, MHP İl başkanı Murat Öner, MHP ilçe başkanı Ahmet Namal, İYİ Parti İlçe Başkanı Halil Korkmaz, Terziler Oda Başkanı Sami Ekerbiçer, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa, Şoförler Odası Başkanı  Emin Akarsu MASKİ Muhtarlıklar Şube Müdürü Tahsin Arslan, Muhtarlar Dernek Başkanı İhsan Gümüş, Marangozcular Odası Başkanı  Hüseyin Güleç Bakkallar Odası Başkanı Zafer Kara, Deva Partisi İlçe Başkanı Erhan Tepe, AK Parti kadın Kolları başkanı Burcu Bozbıyık ve vatandaşlar katıldı.