Akhisar Belediyesi’nden Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne geçen 3 caddede yolların bozuk olması Akhisar Belediyesi’ni harekete geçirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yağmur suyu kanallarını yapmaya başladığı Ragıpbey Mahallesi 17 Sokak’taki çalışmalarının Anıtlar Kuruluna takılması nedeniyle yavaşlayan çalışmalar, vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor.

Özellikle Tahir Ün Caddesi, 1. Nakliye ve 2. Nakliye Caddesindeki esnaflar ve vatandaşlardan, internet hatları için kazılan yolların tekrardan düzeltilmemesine tepki yağıyor.

AKHİSAR BELEDİYESİ GEÇİÇİ ÇÖZÜM SAĞLIYOR

Tahir Ün Caddesi, 1. Nakliye ve 2. Nakliye Caddelerinin yapım yetkisinin kendisinde olmamasına rağmen Akhisar Belediyesi ekipleri, bozulan yollarda geçici olarak asfaltlama çalışmaları yapmaya devam ediyor.

Akhisar Press Haber’in edindiği bilgiye göre, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 17 Sokakta bulunan bir heykel nedeniyle çalışmaların Anıtlar Kurulu tarafından durdurulduğu ve daha sonrasında yapılan yazışmalar ile çalışmalara devam edildiği öğrenildi. 

SALİH HIZLI BASINA AÇIKLANSIN ÇAĞRISI YAPMIŞTI

Akhisar Belediye başkanı Salih Hızlı, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, ‘Bu yolların çalışmalarının Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde olduğu çalışmaların Anıtlar Kuruluna takılması sebebiyle aksadığını, konuyu Büyükşehir yetkililerine bildirdiğini ve kamuoyuna basın yoluyla açıklanmasını istediklerini belirtmişti. Hızlı, ayrıca vatandaşların Akhisar Belediyesi’nin ulaşılabilir olduğu için buraya başvuru yaptıklarını da ifade etmişti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden ve Akhisar Koordinatörlüğünden ise konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.