18-24 Mart tarihleri arasındaki yaşılar haftası boyunca açık kalacak serginin açılış törenine Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, Garnizon Komutan Hava İstihkam Albay Mehmet Şahin, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Velestin, Akhisar Huzurevi Müdürü Suudi Arslan, Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, Akhisar Halk Eğitim Merkezi Süleyman Erdem, Kamu kurum ve idarecileri, sanatseverler, vatandaşlar ve huzurevi sakinleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Akhisar Huzurevi Müdürü Suudi Arslan, “Yaşlılar haftası nedeniyle biz de bir takım etkinlikler düzenledik. Bu etkinlikler kapsamında bugün de sergimiz vardır. Huzurevinde kalan yaşlılarımızın yapmış olduğu çalışmaları en azından boş durmadıklarını göstermek amacıyla biz kaliteli olduğuna inanıyoruz ama ne kadar kaliteli bilmiyoruz. İnanın bunları bizzat kendiler yaptılar ve Halk Eğitim Merkezimizin göndermiş olduğu el işi öğretmenlerimizin nezdinde yapıldı” dedi.

Ardından söz alan Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, “el iş göz nuru eserlerin açılışı için hep beraber bir araya geldik. Sergiye emeği geçen başta huzurevi büyüklerime, değişik kurumların yöneticilerine öğrencilerimize herkese çok teşekkür ediyorum, hayırlı ve uğurlu olsun diyorum” dedi.