Akhisar Eğitim Bir-Sen 4 Ocak 2016 tarihinden Mart'ın ilk haftasına kadar Akhisar, Kırkağaç ve Gölmarmara'da bulunan Eğitim Bir-Sen üyelerine ve diğer tüm öğretmenlere yönelik 20 Mart 2016 tarihinde yapılacak olan Müdür Başyardımcılığı ve Müdür  Yardımcılığı sınavı için Hazırlık Kursu düzenliyor.

Hazırlık Kursu 4 Ocak 2015 tarihinde başlayıp Mart ayının ilk haftası sona erecek. Haftanın Pazartesi , Salı ve Perşembe günlerinde  20.00-22.00 saatleri arasında 2 ders saati şeklinde  Çağlak Anadolu Lisesi Konferans Salonunda  düzenlenecek kurslarda alanına hakim Şube Müdürleri  ve Okul Müdürleri  görev alacak.

Kurslarda Görev alacak Şube-Kurum  Müdürlerimiz:

Akhisar  Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü-Osman YÖRÜK
Akhisar İlçe Milli Eğitim Özel Eğitimden Sorumlu Şube Müdürü -Mustafa AKKUYU
 Akhisar İlçe Milli Eğitim İnsan Kaynakları ve Stratejiden  Sorumlu Şube Müdürü-Mehmet ŞAHİN
Akhisar İlçe Milli Eğitim Eğitim-Öğretimden  Sorumlu Şube Müdürü-Mükremin KARASU
Şehzadeler İlçe Milli Eğitim İnsan Kaynaklarından Sorumlu Şube Müdürü-Muhammet ÇETİN
Kurslarda Görev Alacak Okul-Kurum Müdürlerimiz:
Akhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü- Süleyman  ERDEM
Akhisar Macide Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi Müdürü-Coşkun DURMUŞ
Akhisar Ticaret Borsası Altıeylül İlköğretim Kurumu Müdürü-İsmail YALTURAK
Akhisar İlkokulu Müdürü-Ahmet TAŞÇI

Akhisar Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilcisi Süleyman ERDEM;"Bundan yaklaşık 2 ay önce sendika ayrımı gözetmeksizin Milli Eğitimde görev yapan memur ve hizmetlilerimize yönelik başlattığımız  hem Genel merkezimizce hazırlanan Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği hazırlık kitaplarının dağıtıldığı hem de Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Hazırlık Kursu ile destek verdiğimiz kursumuzu başarı ile tamamlamanın mutluluğunu yaşadık. Daha önce de belirttiğimiz "laf değil, icraat üretmeye yönelik sendikacılık" anlayışımız hız kesmeden devam ediyor. Eğitim çalışanları günlük kısır çekişmelere sıkışmış bir anlayış değil icraat üretmemizi istiyor. Mazeret değil çözümün adresi olmamızı talep ediyor. Bizlerde bu anlayışla erdemli yürüyüşümüze devam ediyoruz. 20 Mart 2016'da yapılacak olan Milli Eğitim Bakanlığı Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı Sınavı hazırlık kursunu tüm eğitim çalışanlarının hizmetine sunuyoruz. Bu anlayışla istekli tüm üyelerimize hazırlık kitabı bastırıldı, kitapları dağıtıldı ve dağıtılmaya devam ediyor. Bu kursumuzun verilmesi için kendilerine teklif götürdüğümüz olumlu yanıt aldığımız Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürümüze, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimize, ve Sendika Yönetimindeki tüm değerli Okul Müdürü arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz. Başta sendika üyelerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizi sunduğumuz bu imkandan yararlanmaya davet ediyoruz.İnşallah bu kursumuz hayırlara vesile olur."dedi.