Cumhuriyet Bayramı’nda yapılması planlan ancak hava muhalefeti nedeniyle bugün yapılan etkinlikte Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Kayserili, Park ve Bahçeler Müdürü Mehmet Tekin ve belediye personelinin katılımıyla 97 fidan toprakla buluştu.

Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yılında 97 fidanı toprakla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Kayserili, “. Şehrimizde yeşil alanlar ve yeni parklar oluşturmanın yanı sıra Cumhuriyetimiz gibi köklenecek fidanları toprakla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 29 Ekim’de gerçekleştirmek istediğimiz etkinliğimizi hava muhalefeti ile bugüne ertelemiştik. Cumhuriyetimizin 97.kuruluş yıldönümünde Cumhuriyet Mahallesi’nde 97 tane fidan dikiyoruz. Daha da ileri de burasını Cumhuriyet Parkı yapmayı planlıyoruz. Şimdiden mahalle halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Daha önceden moloz ve farklı atıkların atıldığı bir alan olduğuna vurgu yapan mahalle halkı, bölgeyi yeşil alan ve çocuk oyun parkı olarak yeniden düzenleyen Belediye Başkanı Besim Dutlulu ve belediye ekiplerine teşekkürlerini sundu.