Akhisar Genç İş Adamları Derneği (AKGİAD) yeni yönetimi Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı makamında ziyaret etti.

AKGİAD Başkanı Özkan Kalın makamında ziyaret ettiği Belediye Başkanı Salih Hızlı’ya yeni yönetimini tanıttı. Yönetime gelmelerinin ardından derneğe kayıt yaşının 50’den 45’e indirildiğini kaydeden AKGİAD Başkanı Özkan Kalın 10 olan yönetim kurulu sayısını da 15’e çıkardıklarını işaret etti.

Akhisar’ın ülke ve dünya çapında büyük işlere imza attığını altının çizen AKGİAD Başkanı Özkan Kalın daha önce çıkmayan ve iddialı bir dergi çıkartmak istediklerini bunun üzerinde de uzun uzun araştırmalar yaptıklarını bu dergide bu şehrin sporunu, kültürünü, sanatınızı, belediye faaliyetlerini, resmi makamları, Akhisar halkını kısaca şehre dair her konunun yer alacağına dikkat çekti. Akhisar’da kurumlar ile birlikte sürdürülebilir işler yapmak için yola çıktıklarını belirten AKGİAD Başkanı Özkan Kalın çalışmalara hemen başladıklarının altını çizdi.

Akhisar Genç İş Adamları Derneğinin şehrin lokomotifini oluşturduğunu dile getiren Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı şunları kaydetti; “Üçüncü ve dördüncü kuşak olarak işlerinizi sürdürmeniz çok önemlidir. Bu şehrimiz ve ülkemiz için de güzel ve değerlidir. Hepinizi çok yakından tanıyoruz, hepiniz çok başarılısınız ve başarılarınızın devamını diliyoruz. Akhisar’da iş dünyasına yönelik mutlaka önerileriniz olacak, yani bu şehirde lokomotif görevi yapacaksınız. Şehrimizdeki en büyük eksiklik sürdürülebilir işlerin olmaması. Belki yapılan bir şeyler oluyor ama bu sürdürülebilir işleri iyileştirilmesi gerekiyor. Bu şehirde kent kültürüne ulaşmaya çalışıyoruz ama bu kent kültürünün alt bileşenleri spor, sanayi, ticaret, sanat gibi birçok kültürün toplam bir kaliteye ulaşması bir şehrin dinamizmini ve ahengini sağlıyor” dedi.