Kaymakam Sabit Kaya’nın oluru ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan işbirliği protokolü ile  proje ile  başta köy okulları olmak üzere öğrencilerin için oyuncak ve kitaba kavuşmaları sağlanacak.

Kaymakam Sabit Kaya’nın makamında, İlçe Milli  Müdürü Süleyman Mermer, AKGİAD dernek başkanı  Özkan Kalın ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile yapılan iş birliği protokolü imzalandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer yaptığı kısa konuşmada, “Böyle bir proje ilçemizde ilk defa yapılıyor. Akhisar Genç İşadamları Derneği başkanına, yönetim kurulu üyelerine sonsuz teşekkür ediyorum.” Dedi  AKGİAD Başkanı Özkan Kalın, “Oyuncaksız çocuk kalmasın, kitapsız  kütüphane, kütüphanesiz okul olmasın diye bir karar aldık. Akhisar’ımız da yaşayan herkesin bu konuda çok duyarlı olduğunu inanarak yola çıktık. Evlerimizdeki kitap okunduktan sonra ve küçük çocuklarımızın büyümesi ile  bir kenara atılan  oyuncakların dernek binamıza ve irtibat büromuza getirilip Milli Eğitim Müdürlüğümüze  teslim edeceğiz. Yapılacak en kısa zamandaki değerlendirmelerden sonra başta köy okullarımız olmak üzeri dağıtımlarının sağlanacağına inanıyoruz.” Dedi. Kaymakam  Sabit Kaya “İlk olduğu için önemli bir proje olduğuna inanıyorum. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri için, devletimiz ve halkımız elinden geleni yapıyor. Bu projenin hayata geçmesini sağlayan Akhisar Genç İş Adamları derneğini tebrik ediyorum.” dedi. (Haldun Akyüz)