Eryüksel ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, “Gıdacılar Çarşısında 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle çam fidanı dağıtıyoruz. Sevgi, şefkat, sabır ve fedakarlığın sembolüdür kadın, Kendine güvenini ve inancını kaybetmeyendir kadın, Her zorluğa göğüs gerendir kadın, Hayatı güzelleştiren ve mükemmel kılandır kadın, Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Ardından THY Holding A.Ş.’yi ziyaret eden Eryüksel, “TYH Tekstil Holding Yatırım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya beyfendi İzmir’den gelerek; bizleri sıcak karşılama ve nazik ağırlamaları için çok teşekkür ederim. Akhisar Organize Sanayi Bölgemizde TYH Tekstil’de 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle çam fidanı dağıtmaya devam ediyoruz.

Kadın insandır, kadın itibardır, kadın iffettir, kadın iradedir, kadın istikbaldir, kadın istiklaldir. Kadın yoksa beşeriyet yoktur, hayatın canlılığı bitmiştir. Annesiniz, ablasınız, eşsiniz, yoldaşsınız. Fedakâr, cefakâr koca yürekli kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, en iyi dileklerimi sunuyorum” dedi.