Akhisar’da 61 yıldır vatandaşlara hizmet veren Ziraat Bankası Akhisar Şubesi, yeni binasında hizmet vermeye başladı. 

 

Yaklaşık 1 yıl gibi bir zamanda yapımı tamamlanan ve üç katlı olarak inşa edilen şube binası, hizmet birimi, yönetim birimi ve yedi lojmandan oluşuyor. 

 

Banka şubesinin yeni binaya taşınması nedeniyle Akhisar Şubesi Müdürü  Koray Bolgur şubenin yeni donanımı hakkında bilgiler verdi. 

 

“Bankanın ortalama maliyeti 2.5 Milyon TL”

 

Yeni banka şubesinde her işlemin rahatlıkla yapılabildiğini söyleyen, Akhisar Ziraat Bankası Şube Müdürü Bolgur, Bankanın ortalama 2.5 Miyon TL’ye mal olduğunu açıkladı. Bankanın yenilenmesiyle tüm Türkiye’de yeni bir yapılanmaya giren Ziraat Bankası yeniliklerine de uyumlu olduğunu söyleyen Bolgur; “Akhisar’da Tahir Ün Caddesi numara 85’te 61 yıldır halka hizmet veren Ziraat Bankası, 31.02.2011 yılında tadilat aşamasına girdi. Bu süreç aşamasında yaklaşık bir yıldır halkımıza eski belediye binasında hizmet verdik. 12.02.2012 Pazartesi Canlı bahis gününden bu yana tadilat işlemleri biten eski yerimiz ve yeni binamızda hizmet vermeye başladık. 

 

“Sıra beklemek en aza indirgendi”

 

Bankamızda şuan toplam 34 çalışanımız bulunmaktadır. Vatandaşlarımızın çok fazla sıra beklemeden hızlı şekilde işlemlerine hizmet verecek 12 gişemiz bulunmaktadır. 

 

“Tren Yolunun diğer tarafına bankamatik”

 

Biliyorsunuz Akhisar’da neredeyse nüfusun yarısı tren yolunun diğer tarafında ikamet etmekte, bizde halkımıza daha iyi hizmet verebilmek açısından tren yolunun diğer tarafında en kısa zamanda bankamatik kuracağız.” Dedi.