Ontan İnşaat yapımına 2011 yılı Eylül ayında başladığı Medar Villaları projesinin tanıtım günlerine  28 Haziran Perşembe günü start verdi. Toplam 44 villadan oluşan sitede yer alan 5+1 ve 6+1 olmak üzere 2 farklı tipte villa tamamen bitmiş ve tefrişatı yapılmış bir şekilde sunuyor.


Toplam 34 dönümde %85 yeşil alana sahip olan sitede biri kapalı olmak üzere 3 adet yüzme havuzu, Gölet, Yürüyüş Yolları, Acık ve Kapalı otoparklar, Güvenlik & Kameralı İzleme sistemi, Sosyal Tesis, Kafeterya, Tenis Kortu, Açık ve kapalı oyun alanları, Fitness Salonu, Bilardo Salonu, Çocuk parkları,  Sauna ve Hobi odaları yer alıyor.


Konu ile ilgili açıklama yapan Ontan İnşaat Mühendislik sorumlusu Onur Öktem; “Mantolama ısı yalıtımı, radye temel, temel bohçalama su izolasyonu, temel drenajı, Alüminyum motorlu panjur, Cim Stone Tezgah, Lamine Parke, Masif iç kapılar, Ahşap Görünümlü PVC doğrama, Gömme Rezervuar, Grohe bataryalar,  Şömine, Giysi Odası  villalarda bulunan baslıca standart özelliklerdir.Yarıdan fazlasının satışı tamamlanan projede villa teslimleri Eylül 2012 de başlayacaktır.” Dedi.