Haber Merkezi

 

Ontan İnşaat, Gözde Grubu ile birlikte yaratıcı fikirler ve geleceğin mimarisi ile Bornova’ da inşa etmeye başladığı MYVIA Bahçe projesinin inşaatına başladı.


MYVIA Bahçe projesi,  İzmir Bornova’ da çevre yoluna, Ege Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi, Şifa Tıp Fakültesi, Forum Bornova ve Bahçeşehir Koleji çevresinde otogara, hava alanına olan ulaşım kolaylığı ile oldukça cazip bir alanda yer alıyor. 

Çağdaş, pratik bir yaşam tarzının bütün ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen modern, güvenilir, teknolojik, alt yapısı, ofis çözümleri ve birinci sınıf malzemeleri ile planlanan MYVIA Bahçe projesi hem sosyal hem sportif, hem konforlu hem de rengârenk bahçe içinde bir yaşamı tek bir çatı altında sunuyor.


1+1 (Single), 1+1 (Classic Big), 2+1 (Maxi ve Large) 1+1 daireler ile ofis ve otel katlarının mağazalarının yer aldığı proje ayrıca yoga alanları, barbekü locaları, açık hava sineması, havuz ve fitness, hobi bahçeleri, toplantı salonu, konferans salonu, kafeterya, sauna, Türk hamamı, oyun odası, teleskop keyfi gibi farklılıkları hem ev hayatını hem de ofis hayatını yaşamak isteyenlere sunuyor.


Geleceğin mimarisi ile inşa edilen MYVIA Bahçe’ de hayallerin sınırı yok.


Ontan İnşaat, 2012 yılı başında bitirdiği ONTAN KONUTLARI projesinin ardından, 44 villadan oluşan MEDAR VİLLALARI projesinin 1. Etabını da bu yıl içerisin de teslim edecektir.