Akhisarpress.com - 2013 yılı Motosiklet ve Bisiklet Sezonu 28 Şubat'ta Eurasia Moto Bike Expo fuarı ile birlikte açıldı.

2013 yılı motosiklet ve bisiklet sezonun açılışı, MOTED, MOTODER ve BİSED' in desteğiyle düzenlenen Eurasia Moto Bike Expo Fuarı'nda gerçekleşti.

Motosiklet, bisiklet klüplerinin ve derneklerinin de katkıda bulunduğu fuar, Dünya Fuar Yapım Ltd. Şti. tarafından 28 Şubat - 03 Mart 2013 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezin'de ziyaretçilerine kapılarını açtı. Fuarda motosiklet ve bisikletlerin yanı sıra kasklar, sürücü giysileri, gözlükler, montlar, eldivenler, botlar, çizmeler, lastikler, modifiye ve performans kitleri, özel yağlar ve katkı maddeleri dahil, pek çok aksesuar ve ekipmanları sergilendi.

Modenas Türkiye Genel Distribütörü Hızır Otomotiv Euroasia Moto Bike EXPO ’da Malezya’nın Dünyaca ünlü motosiklet üreticisi olan MODENAS firması ile 2011 yıl imzaladığı distribütörlük anlaşması ile motosiklet sektöründe oldukça ses getiren HIZIR OTOMOTİV katılımını gerçekleştirdiği 28 Şubat - 3 Mart tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen EURO ASIA MOTOBIKE EXPO ’da motosiklet severlerle buluştu. Fuarda motosiklet cub segmentinde gerek performans gerekse 1 litrede ulaştığı 64 km’lik performansıyla sınıfının en iyisi olarak gösterilen GT 135 modeliyle yer alan Hızır Otomotiv , KAWASAKI teknolojisiyle üretilen ve Motosiklet dünyası tarafından yakından takip edilen MODENAS standına ilginin büyük olduğunu belirtti..Gerek sektörün içinden gerekse dışından ülkenin her yerinden gelen çok sayıda motor severle bir araya gelme fırsatı yakaladıklarını belirten Yılmaz Çatalcalı Modenas markasının zaten kalitesiyle Türkiye’de marka bilinirliği açısından da önemli bir noktada olduğunu belirterek bu yıl tek ürünle katıldıkları fuara gelecek yıllarda ürün portföylerini daha da arttırarak katılacaklarını ve motosiklet severlerin beğenisine sunacaklarını belirtti..

Türkiye’nin önde gelen moto kurye alanında faaliyet gösteren firmalarıyla da tanışma fırsatı bulduklarını belirten Yılmaz Çatalcalı markaya yurtdışından da talep olduğunu Dubai,Ukrayna , Fas ,Azerbaycan gibi ülkelerden gelen talepler doğrultusunda çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.. MODENAS markasını bölge itibariyle güçlü bir marka haline getirmek istediklerini belirten Çatalcalı gelecekte motosiklet sektöründe HIZIR OTOMOTİV olarak bölgesel ve küresel anlamda güçlü bir aktör olarak yer almak istediklerini bildirdi.