Türkiye’de 145 şubesi, Almanya ve Azerbaycan’da şubeleri olan  Ramiz Köfte (Ramiz Gıda A.Ş.) yepyeni bir marka “KİLOGRAM” ın  resmi açılışı yapıldı. Açılışa Hürriyet Gazetesi ekonomi yazarı Vahap  Munyar ve eşi Emine’ hanım da katıldı.

Botanik bahçesi ile 1500 kişinin aynı anda hizmet verilen “KİLOGRAM” modern yeri, Akhisar’dan İzmir istikametinde 10. Kilometrede bulunuyor. Başta Kilogram köfte, sucuk köfte, kaşarlı köfte, acılı köfte olmak üzeri dana ve kuzu etinden 6 ayrı ızgara çeşidi ile kendi markaları olan sucukları, piliç ızgara, piliç kanat, piliç köfte, kekik soslu piliç ve  8 ayrı çeşit tatlı müşterilerini hizmetine sunuluyor. Porsiyon fiyatları  10 ile  14 lira arasında değişiyor.

Kilogram’ın açılış kurdelesini Belediye Başkanı Salih Hızlı, Vahap Munyar ve Mehmet Keskinoğlu birlikte alkışlar arasında kestiler.

Ramiz kardeşler, Birol, Bircan, Birtan ve Bülent  kardeşlerin  açılışa katılan konukları ile tek tek ilgilenirken,  davetlilere, Kilogram’ın ürünlerinden ikramda bulundular. (HA)