Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Akhisar Ticaret Borsasına bağlı Kadın Girişimciler ve Genç girişimciler Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen seçimde Manisa İl İcra Kurulunda kendilerini temsil edecek üyeleri belirledi. 

TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu nun girişimleri ile  TOBB a bağlı tüm oda ve borsalarda  yönetim kurullarınca oluşturulan kadın girişimciler ve genç girişimciler TOBB tarafından belirlenen takvimle yapılan seçimler sonucunda Kadın Girişimcilerde İl İcra Kurulu asil üyeliğine Nefise Şükran Füzün Yedek Üyeliğe Meryem Akıncı  oy birliği ile seçilirken Genç girişimciler kurulu İl İcra kurulu temsilciliğinde de yine oy birliği ile Hüseyin Yıldırım asil üye , Burçin Karakuş yedek üye olarak seçildiler. 

Nefise Şükran Füzün ve Hüseyin Yıldırım geçen dönemde de Manisa İl İcra Kurulu asil üyeliği görevinde bulunmuşlardı. Seçim sonunda konuşan Füzün ve Yıldırım “Geçen dönem Manisa İl İcra kurullarında Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Akhisar Ticaret Borsasını temsilen görev yaptık. Gayet verimli bir çalışma dönemi geçirdik. Gençlerin ve kadınların fikirleri ve projeleri ile şehirlerine ve Ülke Ekonomilerine olumlu yönde katkıları olduğuna inanıyoruz. Bundan sonra da ilçemizde kuruldaki arkadaşlarımızla yapacağımız istişareler sonucu ortaya çıkacak fikirleri Manisa da İcra Kurullarında tartışmaya açacağız. Bizleri bu görevlere layık gören Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsasına ; Ayrıca bizlere oy vererek seçilmemizi sağlayan Kadın girişimciler kurulu ile Genç girişimciler kurulu üyelerine teşekkür ederiz” dediler.