John Deere ve McCormick Türkiye distribütörü distribütörü IPSO Tarım, Türkiye’deki ilk şubesini Akhisar’da hizmete açtı.

Manisa – Akhisar Devlet Karayolu Kapaklı Mahallesi girişinde hizmete açılan IPSO Tarım John Deere ve McCormick şubesinin açılış kurdelesini IPSO Tarım Türkiye Grup Başkanı Arnaud Van Strien, IPSO Tarım Türkiye Genel Müdürü Özgür Barış Eryüz, Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa, IPSO Tarım Akhisar Şube Müdürü Ümit Bertan, Satış Sonrası Müdürü Bülent Topçu birlikte kestiler.

Çiftçi TV’den canlı olarak yayınlanan açılış programında IPSO Tarım Türkiye Grup Başkanı Arnaud Van Strien ve IPSO Tarım Türkiye Genel Müdürü Özgür Barış Güleryüz açılışa katılan misafirlere bilgilendirmelerde bulundular. 

IPSO TARIM HAKKINDA

IPSO Tarım, 1906 yılında kurulan Groupe Monnoyeur şirketine bağlı olarak 25 yıldır Romanya, Macaristan ve Hırvatistan’da faaliyetlerine devam eden IPSO Agricultura’nın kardeş şirketidir. Aynı zamanda IPSO, John Deere’in Avrupa’daki en büyük bayisidir. Avrupa’nın en büyüğünün Türkiye’de faaliyet göstermesi, John Deere’ın Türkiye’ye vermiş olduğu önemi bir kez daha göstermiştir. 1906 yılında Fransa’da kurulan Grup Monnoyeur, inşaat, tarım, enerji, istif makineleri ve bilişim alanında faaliyet göstermektedir. Şirket, 2,3 milyar Euro yıllık geliri, 6.200 çalışanı ile 13 ülkede çalışmalarını sürdürmektedir.