Akhisar’ın Atatürk Mahallesi 529 Sokak üzerinde bulunan Gölmar Market’in açılış kurdelesini, Akhisar Belediye Başkan Vekili Yılmaz Akar, Akhisar Bakkallar ve Benzerleri Esnaf Odası başkanı Zafer Kara ve işletme sahipleri Adem ve Erdinç Akat birlikte kestiler. 

Açılışta konuşan Akhisar Bakkallar ve Benzerleri Esnaf Odası başkanı Zafer Kara; “Akhisarlı esnafımızın böyle bir yer açması bize gurur verdi. Bu yıl ahilik yılı, bu tip yerli girişimcilerimizin desteklenmesin gerektiğini düşünüyoruz. Umarız ilerleyen zamanlarda da bu tarz yerli girişimler artarak devam eder. Halkımızın da yerli esnafımızdan alışveriş yapmasını tavsiye ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

Açılışa özel indirimli ürünler ve devamlı indirim kampanyalarının süreceğini ifade eden Gölmar Market, Manav ve Şarküteri işletmecileri Adem ve Erdinç Akat; Akhisar’a geniş ürün yelpazesi olan kapsamlı bir maketi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Açılışımıza özel kampanyalarımız, indirimli ürünlerimiz devam ediyor. Kampanyalarımız sürekli devam edecek. Kalite ve uygun fiyatlı ürünlerin adresi haline gelmek istiyoruz. Tüm halkımızı bekliyoruz” dediler.