Akhisarlı genç girişimci Tuğberk Yeşildağ, 2014 yılından bu yana satış otomatları sektöründe Akhisar ve Manisa bölgesinde hizmet veriyor. Son olarak koronavirüs salgını döneminde maske otomatları kurumlar ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. 

MASKE OTOMATLARI İLGİ GÖRÜYOR

Çalıştıkları otomat firmasının dünyada birçok ülkeye ihracat yaptığını ifade eden TM Otomat işletmecisi Tuğberk Yeşildağ; “Türkiye’de kahve otomatı, soğuk içecek ve bisküvi otomatları çok yoğun talep görüyor. Fakat geçtiğimiz koronavirüs pandemi döneminde çalıştığımız otomat firmasının geliştirmiş olduğu maske otomatları büyük talep gördü. Özellikle kurumlar tarafından vatandaşlara anında hizmet verebilmek için maske otomatları kullanılıyor. 

AKHİSAR’DAN MASKE OTOMATINA İLGİ ÇOK AZ

Çevre iller ve ilçelerde maske otomatları yoğun bir şekilde kullanılırken, maalesef Akhisar’daki kurumlar bu teknolojiye ilgisiz kalıyor. Birçok kurum ve kuruluşa tekliflerimizi sunduk. Maalesef olumlu dönüş alamadık. Maske otomatları gece gündüz ihtiyacı olan vatandaşlarımıza otomatik olarak hizmet ediyor. Bu sayede vatandaşlarımız istedikleri saatte maskelerini temin edebiliyor.” Dedi.

FABRİKA VE TOPLU ALANLAR İÇİN OTOMAT

Fabrikalar, okullar, benzin istasyonları, hastaneler gibi toplu alanlar için otomatların inanılmaz zaman ve maliyet tasarrufu sağladığını ifade eden Yeşildağ; “Otomatlarımız el değmeden, hijyenik, ekonomik ve hızlı ikram sağlıyor. Özellikle koronavirüse en etkili önlem yöntemleri arasına yer aldığını söyleyebiliriz. En son model otomat makinelerimizi, şık tasarımları ve teknolojik ödeme sistemleri ile ücretsiz olarak kuruyoruz. En son model otomat makinelerimizi, şık tasarımları ve teknolojik ödeme sistemleri ile ücretsiz olarak kuruyoruz. Müşterilerimizin, sıcak içeceklerini, hafif yiyeceklerini, sağlıklı atıştırmalıklarını, soğuk içeceklerini, sandviç çeşitlerini, otomatların kapasitesine göre, markalı ürünleri temin ederek, teknik ekibimiz ile tüm otomatlarımıza dolumunu gerçekleştiriyoruz.” Dedi.

TM OTOMAT FİRMASININ WEB SİTESİ: www.tmotomat.com