Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ile isguv-İşgüvenliği Firması (Evren Coşan) arasında üyelerine yönelik 6331 sayılı “iş sağlığı ve güvenliği yasası” çerçevesinde “iş sağlığı ve güvenliği hizmet protokolü imzalandı.

Yeni İş Kanunu'ndaki işveren yükümlülükleri hakkında bilgi veren İsguv-işgüvenliği firması sorumlusu Evren Coşan, "6331 sayılı Yasa ile kamu ve özel sektör ayrımı olmaksızın bütün işyerleri iş sağlığı güvenliği kanunu kapsamına giriyor. Bu kanunla işveren, öncelikle çalışanlarının iş sağlığı ve güvenliği açısından, işyerlerindeki bütün tehlikeleri tespit etmekle ve bu tehlikelere karşı gerekli önlemleri almakla yükümlü olacak” dedi.

Protokol toplantısına Akhisar Ticaret ve Sanayi odası Meclis Başkanı Dr.Mehmet Ulusoy Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, isguv-İşgüvenliği Firması yetkilileri ve C sınıfı iş güvenliği uzmanları olan Evren Coşan ve Serdar Paşalı, ATSO Genel Sekreteri Ali Özkervancı katıldı. Protokol ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu ve isguv-İşgüvenliği Firması yetkilisi Evren Coşan tarafından imzalandı.

Protokolun imzalanmasından sonra konuşan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu ; İş Sağlığı ve Güvenliği yasasının Genel anlamda 1 Ocak 2013 tarihinde yürürlüğe girdiğini ,Yasa hakkında ATSO olarak 28 Aralık günü tüm üyelere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlediklerini. Yasanın İşverenlere ek maliyetler getirdiğini , ATSO olarak bu maliyetleri azaltmak amacıyla Evren Coşan Firmasıyla protokol imzaladıklarını, protokol kapsamında ücret tarifesi üzerinden Eğitim Hizmetlerinde %40 ,diğer hizmetlerde %25 indirim sağlandığını bildirdi.

Adres: İSGUV.ORG.
Paşa Mah.126 Sok. No:3 D:1
Akhisar – Manisa
Telefon: 0-236 413 83 77
Cep: 0-505 348 88 31