Üyelerinin Pazar paylarını, mesleki bilgi ve deneyimlerini arttırmak için üyelerini fuarlara götüren Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası son olarak Otomotiv Yan Sanayi, Yedek Parça, Aksesuar ve Servis Ekipmanları işiyle uğraşan üyelerini, 11-14 Nisan 2013 tarihlerinde İstanbul CNR-Expo Fuar Merkezinde düzenlenen “Otomotiv 2013” ve yine aynı tarihlerde İstanbul TÜYAP Fuar Merkezinde düzenlenen “Automechanika İstanbul 7.Uluslararası Otomotiv Üretim, Dağıtım ve Tamir Fuarı”na götürdü.


Fuarlar hakkında açıklama yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu; “Automechanika Fuarı Türkiye’nin uluslararası bazda lider Otomotiv endüstrisi fuarıdır. Otomotiv 2013 ise bu yıl 19. defa düzenlenmiş olup, görülmeye değer Ekipman ve Yedek Parça, Garaj Ve Servis Ekipmanları, Organik Ham Maddeler, Metalürji gibi başlıca ürün gruplarını bünyesinde barındırmaktadır. Bu nedenle üyelerimizi sektörlerindeki yenilikleri görmeleri ve bağlantılar yapmaları için bu fuarlara götürdük” dedi.


Erdayıoğlu konuşmasının sonunda; Üyelerinin fuarları ziyaret etmekten dolayı memnun olduklarını, kendilerinin desteklerinin devam ettiği sürece de ATSO olarak üyelerini fuar ziyaretlerine götüreceklerini belirtti.