Akhisar’da uzun yıllardır İnşaat ve Yapı sektöründe hizmet veren Dostlar Yapı, temizlik sektörüne de iddialı giriş yaptı. 

Dostlar Yapı Temizlik Limited Şirketi Genel Koordinatörü İbrahim Can Arabacıoğlu “Müşteri memnuniyeti vizyonumuz, müşterimiz yapılan hizmetten memnun kalınmaması durumunda 72 saat içinde ücretsiz temizlik yapıyoruz” dedi.

Yapılan hizmetlerin arasında Profesyonel ve endüstriyel makinalar ile ev temizliği, inşaat sonrası daire temizliği, yerinde koltuk ve sandalye yıkama, yerinde halıfleks zemin yıkama, apartman ve merdiven temizliği, ofis temizliği, işyeri temizliği, dış cephe ve cam temizliği, kombi bakımı ve petek temizliği, anahtar teslim tadilat ve tamirat gibi hizmetler bulunuyor. 

Son teknoloji ile hizmet verdiklerini ifade eden Arabacıoğlu; “Son teknoloji ve alanında lider firmaların endüstriyel temizlik makinaları ile profesyonel tecrübe, bilgi ve deneyime sahip güvenlik soruşturmaları yapılmış, adli sicil kaydı bulunmayan sigortalı çalışan arkadaşlarımız ile tamamen kurumsal ve profesyonel bir hizmet sunmaktayız” dedi.

DOSTLAR YAPI TEMİZLİK LTD. ŞTİ. İLETİŞİM BİLGİLERİ

0 532 388 36 78
www.dostlaryapitemizlik.com 
İnstagram: Dostlar Yapı Temizlik
Paşa Mh. 12 Sk. No: 19/B Akhisar