Aktem Akhisar Temizlik 2013 yılından bu yana Akhisar’da halı yıkama, ev bina temizliği ve endüstriye çamaşırhane hizmetleri profesyonel olarak sürdürüyor. 

Akhisar Ticaret Borsasındaki Aktem Akhisar Temizlik fabrikasında işyeri ile ilgili açıklamalarda bulunan Ferdi Talan; “Tüm hizmetlerimizi 250 M2 alanda bulunan fabrikamızda profesyonel olarak gerçekleştiriyoruz. 

Akhisar’da bir ilk otomatik halı yıkama sistemi

Akhisar’da Aktem Temizlik olarak bir ilki gerçekleştirdiklerini ifade eden Talan; “Otomatik halı yıkama sistemi, halıların tek tek yıkanarak başka halıların kirleriyle karışması önlüyoruz. Makinalarımızın baskı gücünün yüksek olması, kullandığımız deterjanların kalitesinden dolayı hizmetlerimiz en üst düzeyde olmaktadır. Kurduğumuz kapalı kurutma odalarımızda havada bulunan toz, kir ve is kokusu oluşmadan sağlıklı bir şekilde kurutularak en son tarama ve paketleme işleminin ardından kısa sürede müşterilerimize teslim ediyoruz.”

Akhisar’ın ilk endüstriyel çamaşırhanesi

Akhisar’da yine bir ilk gerçekleştirerek endüstriyel çamaşırhane sistemini kurduklarını belirten Talan; “Akhisar’ımızda restaurant, hastane ve otellerin en zor durumda kaldığı çamaşır temizleme hizmetlerini en son teknoloji ve en kaliteli deterjanlar ile yapmaktayız. Yıkama, ütüleme ve paketleme şeklinde teslimini gerçekleştiriyoruz. 

Sigortalı temizlik hizmetleri

İnşaat öncesi ve sonrası veya dolu binaları, hastane ve fabrikaları sigortalı ve profesyonel ekibimizle alana ve eşyalara zarar vermeyecek TSE kaliteli profesyonel temizlik malzemeleri ile yapmaktayız.”dedi.