Akhisarpress.com/SEKTÖREL - Akhisar life organizasyon, yılbaşına yenilikler ile giriş yapmayı hedefliyor. Akhisar’da 2011 yılından bu yana kaliteli organizasyon hizmetleri ile adından bahsettiren Akhisar Life Organizasyon genç ve dinamik ekibi ile müşterilerini memnun etmeyi bir misyon haline getiriyor.

Organizasyon olarak öncelikle müşterilerinin hayallerini gerçeğe dönüştürmek olduğunu vurgulayan Akhisar Life Organizasyon yöneticisi Berk Şenol; “bunu yaparken estetik, kalite ve hizmet anlayışını bir araya getirerek, müşterilerimizin istekleri doğrultusunda unutulmaz bir vakit geçirmelerine olanak sağlıyoruz. Genç, dinamik ve güleryüzlü çalışanlarımızla müşterilerimizin hayallerini düş sahnesine uyarlamak için sürekli çalışıyoruz. Bizler bu işi severek yapıyoruz ve bundan gurur ve mutluluk duyuyoruz.” Diye konuştu.

Akhisar Life Organizasyon her türlü açılış etkinliği, düğün ve nişan organizasyonu, sandalye masa giydirme ve kiralama, özel gün ve doğum günü organizasyonları, süper visör ve hostes hizmetleri, profesyonel broşür dağıtım ve reklam promosyon hizmetleri, canlı müzik organizasyonu, sanatçı etkinlikleri, piknik organizasyonu, animasyon gösterileri ve aklınıza gelebilecek her türlü organizasyon hizmetleri konusunda müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.