İZFAŞ İzmir Fuarcılık Hizmet. Kültür ve Sanat İşleri. Tic. A.Ş tarafından 7.si düzenlenen Gurme İzmir 8 - Olivtech 7.Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarını Akhisar Genç İş adamları ziyaret etti.

Akgiad başkanı Özkan Kalın, başkan yardımcısı Bilal Özükırmızı,yönetim kurulu üyeleri Burçin Karakuş,Mert Başaran,Fahri Dirikbil ve yeni üyeleri Av.Emre Okkalı ile birlikte  7.si düzenlenen Gurme İzmir 8 - Olivtech 7.Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarını gezdiler.

Özkan Kalın; Fuar her zamanki gibi yine çok renkli ama bizim için önemli olan tabiî ki Akhisar firmalarımızdı.  Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ve Akhisar Ticaret Borsası Akhisarlı firmalar için yine en güzel şekilde bir çalışma yapmışlar. Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat tüm ziyaretçiler ile tek tek ilgilenmeye çalışırken bizleri de çok güzel ağırladı.Kendisi ile fuar üzerine konuştuğumuzda durumdan çok memnun olduklarını dile getirdi.Bizlerde yönetimimiz ile birlikte fuarda stant açan tüm Akhisar firmalarını ziyaret ettik ve ürünlerinin lezzetlerine baktık.Akhisarlı firmalarımız gerçekten sundukları ürünleri ile Akhisar'ı çok güzel bir marka şehir haline getireceklerdir.Ürünlerin üzerinde "Akhisar Zeytini ve Akhisar Zeytinyağı" yazması son derece mutlu etti bizleri.Dışarıdan şöyle bir gözlemlediğimizde Akhisarlı zeytin firmalarına çok büyük bir rağbet olduğunu fark ettik.Stantların önünde insanlar kuyruk halinde ürünlerin tatlarına bakmak istiyorlardı, çünkü herkes Akhisar zeytinin farkını ve kalitesini biliyor. Biz öncelikle Zeytinimizi ve Akhisar firmalarımızı bu şekilde tanıtarak şehrimize değer katan, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası, Akhisar Ticaret Borsası başkanlarına, yönetimlerine ve ürettikleri ürünleri ile bizleri en iyi şekilde temsil eden firmalarımıza teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.Bu fuarın katılmayan firmalara da örnek teşkil etmesi açısından,fuar sonrası oda başkanları ve katılan firmalar ile birlikte bir basın açıklaması yaparak fuara katılmanın faydaları kesinlikle paylaşılmalıdır.Bu da bizim nacizane bir fikrimizdir.