Kamu Personel Seçme Sınavına hazırlıkta tüm Türkiye’de örgütlenmiş en büyük akademi olan Yediiklim Akademiyi başta Manisa Merkez, Akhisar ve Salihli’nin ardından Soma’da da olmanın haklı grurunu yaşıyoruz.

Yediiklim Akademi – Akhisar olarak; başta öğretmen adayları, lisans mezunları, önlisans mezunları, lise mezunları ve 12. sınıf öğrencilerinin KPSS’de yaşayacakları zorlukları bertaraf etmek adına 2013 - 2014 eğitim öğretim yılında tüm programlarda hazırlıklarımızı ciddiyetle yürütmekteyiz. Bunun bir göstergesi olarak tüm şubelerimizde öğretmenlik alan bilgisinde örgün program uygulaması, ÖÖYT progamının uygulanmasına geçmiş bulunmaktayız.

2013-2014 eğitim öğretim yılında KPSS programlarında İzmir Yediiklim ve Damga Uzaktan Eğitim ekibinin desteğiyle Yediiklim Akhisar’da çalışmaların yürütüleceğini sınava hazırlanan tüm arkadaşlarımıza belirtmek isteriz. Buna istinaden 01.07.2013 pazartesi günü saat 13:00'te Bülent Cigeroğlu Kültür Merkezinde Yediiklim editörlerinden Uzm. Bülent TANIK ve Av. Erhan ÖZLܒnün Eğitim bilimleri ve Anayasa Güncel Konular üzerine bilgilendirme semineri yapacağını 2013 KPSS’ye hazırlanan tüm arkadaşlarımızın bilgisine sunarız.

Sizi de hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek ve yüz binlerce kişi arasından sıyrılarak devlet kadrolarına girebilmek için Yediiklim Akademi Akhisar’a bekliyoruz.
KPSS ek işimiz değil tek işimizdir.