Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD)  Genel Başkan yardımcısı, eski Beşiktaş kulübü yöneticisi  Levent Erdoğan, arkadaşları,  Akhisar Şubesi başkanı eski belediye başkanlarından Hüsnü Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri, Akhisar Beşiktaşlılar  Derneği kurcu başkanı Doktor Uğur Halaza  ve arkadaşları, Belediye Başkanı  Salih Hızlı’yı ziyaret ettiler. 

Levent Erdoğan, başkan Hızlı’ya anlamlı bir çerçeveli Atatürk resmi, Hüsnü Kahraman, Levent Erdoğan’a Akhisar ziyareti nedeniyle, başkan Salih Hızlı’ya da  özellikle her belediye başkanının cesaret edemediği modern stadı Akhisar’a kazandığı için özel hazırlanmış şiltleri verdi. Başkan Hızlı’da  Levent Erdoğan’a özel çini bir tablo hediye etti. Karşılıklı taltifter konuşmalarda, toplantıya katılanlara Akhisar’ın meşhur Piramit Dondurma işletmecisi Macit Tepeköylü’nün natürel olarak hazırladığı boza ve leblebi ikramı yapıldı.

TÜRFAD Genel başkan yardımcısı Levent Erdoğan ve arkadaşları, Hüsnü Kahraman Kültür Parkı içinde bulunan  Akhisar Sevgi Çocukları  Down Cafe’yi ziyaret ettiler. Akhisar Sevgi Çocukları Rehabilitasyon Merkezi sorumlu müdürü Nuray Bayraktar’dan bilgi  aldılar. Levent Erdoğan Sevgi Çocukları Derneğine bağışta bulundu.

Levent Erdoğan, Akhisar TÜFAD yönetici ve üyelerine,ve Beşiktaşlılar Derneği Kurucu Başkanı Doktor Uğur Halaza ve arkadaşlarına gece bir yemek verdi. İzmir’deki toplantıya katılmak üzere yola Çıkan Samsun şube başkanı ve  genel merkez yönetim kurulu üyesi Gültekin Kullukçu ve iki arkadaşı da yemeğe katıldılar. Gültekin Kullukçu,  Levent Erdoğan’a, Akhisar Şube başkanı Hüsnü Kahraman’a özel şilt armağan etti. Akhisar TÜRFAD kurucu başkanı Yılmaz Atabarut, 1270 Akigo Taraftarlar derneği kurucu başkanı Vedat Helvacıoğlu’nun boynundaki Akhisarspor  atkısını genel başkan yardımcısı Levent Erdoğan’In boynuna taktı. 

Levent Erdoğan ve arkadaşları, Akhisar’da ilk olarak sabah Yavuz Selim Orta Okulu  ziyaret etmiş, özel olarak  hazırlanmış 24 Kasım Öğretmen günü afişi ile  öğrencilere spor malzemeleri armağan etmişti. (HALDUN AKYÜZ)