Tıfıl Akademi Eğitmenleri ve Psikologu tarafından hazırlanmış yaz okulumuzda;

•Çocuklarımız dünya dili olan İngilizceyi küçük yaşlardan eğlenerek ve oyunla öğrenmek için büyük bir adım atıyor.

•Çocuklarımız Satranç eğitmenimiz eşliğinde oyunlarla satrancı öğreniyor. Böylece kış boyu akademik eğitimle kazandığı dikkat ve odaklanma becerisi, problem çözme yeteneği yaz boyunca Tıfıl Akademi yaz okulunda gelişmeye devam ediyor. Unutmamalıyız ki, beyin bol tekrarla ve eğlenerek öğrenir.

•Çocuklarımızın Türk ve Dünya kültür mirasına sahip olması, çok yönlü gelişimi, Türkçemizi daha etkin ve doğru kullanması, kendini kolayca ifade edebilmesi için yaş gruplarına göre özel olarak seçilmiş ve tasarlanmış masal atölyelerimiz yine yaz okulumuzda.
•Yaz okulumuzda doğa ile bağımızı koparmıyoruz. Yapılan araştırmalar toprak ile zaman geçiren çocukların öğrenme kapasitelerinin %20 artığını gösteriyor.  Çocuklarımızın öğrenme becerilerini ve ilgilerini artırmak amacı ile Bahçe ve Doğa atölyelerimizle yaz okulumuzda daha eğlenceli hale geliyor.

•Çocuklar en çok bir çocuk ile birlikte iken öğrenir. Oyun grupları ve atölyeler çocukların paylaşmayı öğrendiği, yenilikler öğrendiği, iletişim kurduğu ve kendini keşfettiği mekanlardır. 

•Bu yaz Tıfıl Akademi Zeka Gelişim Merkezi olarak çocuklarımızı desteklemek için uzman kadromuz ve dünyada takip ettiğimiz yenilikçi eğitim yöntemlerimiz ile tüm çocukları bekliyoruz.

SINIRLI KONTEJAN İÇİN; 0538 681 93 98

Tıfıl Akademi Zeka Gelişim Merkezi: Hürriyet Mh. 419 Sk. No:4