Panel kalıpçısı, inşaat sektöründe önemli rol oynayan mesleklerden biridir. Bu meslek çalışanları, panel ve diğer kalıp malzemeleri kullanarak kalıp iskelesini kurmak, sökmek ve temizlemekten sorunludur. Yapılarda kurulan kalıp iskelelerinin kontrolünü ve bakımını da yapan panel kalıpçısı, aynı zaman iş sağlığı ve güvenliği konusunu da titizlikle uygular. Tehlikeli meslekler grubuna giren panel kalıpçısı için yapılan düzenlemeler gereği mesleki yeterlilik belgesi alma zorunluluğu getirilmiştir.

Panel Kalıpçı Mesleki Yeterlilik Belgesi sahibi olan ustalar hem daha yüksek maaşlı işlerde çalışabilmekte hem de daha kolay iş bulabilmektedir. Yetki belgesini kısa bir süre içinde almak istiyorsanız hemen bizimle irtibata geçebilir, verdiğimiz eğitim desteklerinden faydalanabilirsiniz.

PVC Doğrama Montajcısı Mesleki Yeterlilik Belgesi

PVC doğrama montajcısı, mesleği ile ilgili iş organizasyonunu en iyi şekilde yaparak PVC doğrama elementlerini montaj için hazırlama, eski doğramaları sökme, sökülen kasaların yerini temizleme ve montajı yapılacak olan diğer malzemeler için gerekli ön hazırlıkları yapan kişidir. Bu mesleği halihazırda yapan ya da yapmayı düşünen herkesin mesleki yeterlilik belgesi alma zorunluluğu vardır.

PVC Doğrama Montajcısı Mesleki Yeterlilik Belgesi almak için atmanız gereken ilk adımlardan biri hiç vakit kaybetmeden bizimle irtibata geçmek olmalıdır. MYK tarafından bildirilen sınavda başarılı olabilmek ve belgenizi kolayca alabilmek için çok iyi bir şekilde sınavlara hazırlanmanız gerekir. Nitelik kadromuzun hazırladığı kaliteli ders içerikleri ile sizleri MYK sınavlarına en verimli şekilde hazırlıyor ve her türlü eğitim desteğini veriyoruz.

Seramik Karo Kaplamacısı Mesleki Yeterlilik Belgesi

Seramik karo kaplamacısı, yapıların yüzeylerine uygulanan seramikleri, harç, çimento ve diğer yapıştırıcıları kullanarak belirli bir düzen içerisinde uygulayan kişilere denir. Bu kişiler uygulanacak olan yüzeyin seramik karo uygulamasına uygun olup olmadığını tespit eder ve kullanılacak olan malzemelerin neler olduğunu da belirler. Bu alanda çalışan ustalar da son yönetmelik değişikliği nedeniyle mesleki yeterlilik belgesi almak zorundadır.

Seramik Karo Kaplamacısı Mesleki Yeterlilik Belgesi sahibi olan ustalar mesleklerindeki yetkinliklerini belgeleyebildikleri gibi iş bulma konusunda da çok fazla sıkıntı çekmezler. Mesleki yeterlilik belgesi alabilmek için ise MYK tarafından belirtilen sınava katılmak ve başarılı olmak gerekir. Gireceğiniz sınavda başarılı olmak için hemen bizimle iletişime geçebilir, sunduğumuz avantajlı sınava hazırlık programımıza dahil olabilirsiniz.