Otelinizin Kimliğini Yansıtan En Önemli Faktör; Otel Mobilyaları

Otelin atmosferini belirleyen ve müşteri memnuniyetini doğrudan etkileyen en önemli faktör otel mobilyası seçimidir. Özellikle özel tasarım otel mobilyaları hem şık ve estetik açıdan müşteriyi tatmin edecek hem de otelin prestijini arttıracaktır.

Müşterilerinizin kendisini güvende hissetmesini istiyor, aynı zamanda onlara ev rahatlığı vermeyi amaçlıyorsanız ferah ve fonksiyonel mobilyalar tercih etmelisiniz. Duvardan inen yatak modelleri kalabalık ailelerin ve geniş otel odalarının tercihi olurken bu yatak odası takımıyla uyumlu koltuk modelleri de lüks otel odaları mobilyalarının vazgeçilmezi oluyor.

Otel Mobilyası Seçiminde Konseptten Uzaklaşmamaya Dikkat Edin

Otel dekorasyonu için şüphesiz öncelik otel mobilyası seçimi olacağı için konsepte göre mobilya tercihi önemlidir. Oturma grubu, dolap, yatak odası takımı ve benzeri mobilya seçimini otelinizin konseptine uygun yapmanız gerekir. Güncel ve kaliteli tasarımlar, gösterişli ve ihtişamlı otel mobilyaları arasından en doğru tercihi yapmak müşteri memnuniyetinizi büyük oranda etkileyecektir. Müşterinin ilgi ve beğenisini saptamak, otelin her odasında ve lobi alanlarında yaratılan tarzdan uzaklaşmamak doğru bir dekorasyon ve mobilya seçimiyle mümkün olacaktır.

Otel Dekorasyonunda Bunlara Özen Gösterin

  • Gereksiz detaylar müşterinin gözünü yoracağından gösterişli otel mobilyaları dışında çok fazla aksesuar kullanmamaya özen gösterin. Yalın bir dekorasyon müşteriye ferahlık hissi verecektir.
  • Uygun ışıklandırmanın önemli olduğunu göz ardı etmeyin.
  • Otel girişinden odalara kadar yer karolarıyla duvar renklerinin uyumlu olmasına özen göstermelisiniz.
  • Odalarda rahatlığın önemli olduğunu ve tüm yerleşim planının buna göre yapılması gerektiğini unutmamalısınız.
  • Dekorasyonda hem modern hem de klasik çizgileri buluşturabilir, yenilikçi konseptler yaratabilirsiniz.
  • Otel mobilyaları dışında kullanılan aksesuar ve süslemelerin de bütünlüğü bozmayacak şekilde olmasına özen göstermeniz gerekir.

Ürünlerimiz eşsiz özellikte ve yüksek konfor sağlayacak şekilde üretilmiştir. Tüm ürünleri https://www.asortie.com/otel-mobilyalari adresinden inceleyebilir, bilgi alabilirsiniz.