Saygınlar Nakliyat olarak ekonomik maliyetlerle karayolu, demiryolu, havayolu, denizyolu gibi her türlü ulaşım yollarını kullanarak ve söz verdiğimiz süreye sabit kalarak uzun yıllardır sigortalı bir şekilde lojistik hizmeti vermekteyiz. İspanya nakliye hizmetinde Firmamızın geniş araç filosu ve alanında uzman personelleri ile çok kalite bir hizmet sunduğunu müşterilerimizden aldığımız memnuniyetleri inceleyerek anlayabilirsiniz.

Türkiye-İspanya arası ithalat ve ihracat yük taleplerinize anında cevap vererek nakliye sektöründe öncü bir firma haline geldik. İspanya ile ticaretimiz son yıllarda rekor seviyelerde gerçekleşirken bu anlamda nakliyenin de önemi arttı.

Firmamız modern uydu takip sistemleri ile müşterilerini en doğru araç takip sisteminden de faydalandırmaktadır. Bu yönlerimiz ile ilk tercih edilir firma olmanın da gururunu yaşamaktayız.

İspanya parsiyel nakliye

 Türkiye-İspanya arasında düzenli olarak parsiyel nakliye hizmeti vermekteyiz. Haftanın belli günlerinde İspanya için yük taşımaktayız. Ülkemiz İspanya’ya tekstil hammaddeleri, konfeksiyon ürünleri, demir çelik ürünleri, kimyevi ürünleri, beyaz eşya, gıda ürünleri ihraç etmektedir.

Ayrıca İspanya’dan otomotiv ürünleri, plastik ürünleri, makine parçaları, elektrikli cihazları ithal etmekteyiz. Bu ticari faaliyetler için de nakliye çok önemlidir. Bu gibi bir nakliye aracını doldurmayacak parça yükler için de firmamıza ulaşabilirsiniz. Firmamız parça yüklerinizi de ulaştırma görevini üstlenecektir. Parsiyel nakliyenin doğru yere gittiğinden ve yüklerin karışmamasından emin olunması gereken bir nakliye türüdür. Firmamız bu kıstaslara çok önem vermektedir.

İspanya frigo nakliye

Ülkemiz İspanya’ya gıda ürünleri ile sebze ve meyve ihraç etmektedir. Bu gibi gıda ürünleri soğuk zincir ile taşınmalıdır. Firmamız soğuk zincir ile taşıma gerçekleştiren frigo araçlara sahiptir. Frigo araçlarımız sizlerin talep ettiği ısı derecesine ayarlanır. Ayrıca yol boyu bu ısı derecesini takip etmenizi sağlayan takip cihazlarımızda mevcuttur.

Frigo nakliye hassas ve oldukça titizlik isteyen bir lojistik türüdür. Frigo nakliye eğitimi almış personellerimiz ve yoğun teknolojiye sahip araçlarımız ile frigo nakliye türünde de çok kaliteli bir hizmet sunmaktayız. Ayrıca firmamız bu gibi yükleri mutlaka sigortalı olarak taşımaktadır. Lütfen bize güvenin ve frigo nakliye için firmamıza danışmadan kimseyle anlaşma sağlamayın.   

İspanya nakliye fiyatları

Türkiye-İspanya ikili ekonomik ilişkileri kuvvetli ülkelerdir. Pek çok Türk yatırımcı İspanya’da hizmet vermektedir. Bu anlamda firmamız da iki ülke arasında nakliye hizmeti sunar. Ayrıca bu yüklerin depolanması, yüklenmesi, gümrüklemesi, boşaltımı gibi süreçlerini de uzman personellerimiz ile bizzat üstlenmekteyiz.

Taşıma maliyetlerini düşürmek için haftanın belli günleri de parsiyel nakliye hizmetimiz vardır. Soğuk zincir de taşınması gereken ürünleriniz için frigo nakliye araçlarımız da hali hazırda bulunmaktadır.

Sizlerde karayolu, demiryolu, denizyolu, havayolu gibi tüm ulaşım yolları ile nakliye hizmeti almak için firmamıza iletişim bilgilerimizden ulaşın ve 2022 İspanya nakliye fiyatlarını öğrenin. Tüm hizmet detaylarımızı ve fiyat listemizi sizlere sunmaktayız.

https://www.sayginlarnakliyat.com/ispanya-nakliye İspanya Nakliye hizmetlerimize linkten ulaşabilirsiniz.